UŞAK / EŞME - Yeleğen İlkokulu

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Yeleğen'de Coşkuyla Kutlandı.

Ara

10-16 Ocak 2022 Enerji Verimliliği Haftası

İlgili video linki :  https://enerjidrive.enerji.gov.tr/indir/3229df85-4bc1-4829-b8a1-d4e1d88f2476

COVID 19 TEDBİRLERİ

İşyerlerinde alınması gerekli önlemler aşağıda sıralanmıştır;

Hasta kişilerin öksürme veya hapşırmayla ortaya saçtığı damlacıkların ortamdaki diğer bireylerin ağız, burun ve

gözlerine temasıyla, damlacıkların yapıştığı yüzeylere dokunduktan sonra ellerin ağız, burun veya göze götürülmesiyle bulaşabilen COVID-19'dan (Koronavirüs) korunmak için;

YELEĞEN İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ VELİ BİLGİLENDİRME VE TAAHHÜTNAME FORMU

YELEĞEN İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

İÇ-DIŞ İLETİŞİM PLANI

Eyl

Okulumuz olarak öğrencilerimizin Uzaktan eğitim sürecinde eğitimlerini alması için Eba Destek Noktasını hazır hale getirdik. İhtiyaç duyan her öğrencimiz canlı derslerinin olduğu saat aralıklarında okulumuza gelip EBA öğrenci sistemlerine bağlanıp derslerini takip edebilirler.

Ara

Yeleğen İlk - Orta Okulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 13 Kasım 2018 Salı günü saat 15.10'da yapıldı.

Nis

Eşme Kaymakamımız Sayın Ozan GAZEL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan KİLLİ, Yeleğen Beldesi Belediye Başkanı Sayın Fevzi KAYA okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

İlçemiz genelinde yapılan "İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif ERSOY" konulu Resim Yarışmasında Okulumuz 4/A Sınıfı öğrencilerinden Fethi AYDIN Eşme 1.si olarak bizleri gururlandırmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.