UŞAK / EŞME - Yeleğen İlkokulu

0276 4752004
İstiklal Mah.Yeleğen Kasabası Eşme/UşaK
Vizyon
Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.
Misyon
Bizler,gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde,bütün imkansızlıklara rağmen,öğrencilerimizin öğrenmeleri,bilgili,başarılı,kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri,21yy da çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
Kömür Kaloriferi
Ulaşım
Alaşehir, İzmir güzergahına gidip gelen karayolu araçları ve Belediye Otobüsleriyle her gün ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Yeleğen, Uşak´ın Eşme ilçesine bağlı bir beldedir. Uşak iline 70km, Eşme İlçesinin 12 km. güneyinde, Eşme Alaşehir yolu üstündedir. Yeleğen Kasabası halkı Oğuz Boylarındandır. Nüfusu,son sayımlara göre 3132 kişidir. 1964 yılında belde olmuştur. Ekonomi:Tütün,Salatalık,Karnabahar,hayvancılık son zamanlarda meyve yetiştiriciliğinde yapılmaktadır.Kasabamız Eşme ve Ulubey ilçelerimizin sebze ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
İl Merkezine 70 KM. İlçe Merkezine 12 KM.